Duitse degelijkheid met een Nederlands tintje

 

OxMed International GmbH is een Duits bedrijf met, vanwege de ligging in het grensgebied nabij Arnhem/Nijmegen, een 'vleugje Nederland'. OxMed is al enige jaren actief met het ontwikkelen, produceren en vermarkten van kwalitatief hoogwaardig én betaalbaar stomamateriaal. De merken zijn: ZenSiv (stomazakjes), ZenSetiv (stoma-accessoires). OmniMedical (www.omnimedical.nl) is de distributeur van de OxMed producten in Nederland.   

 

OxMed: simpele oplossingen bij stoma

De producten bieden een simpele oplossingen voor soms kleine problemen met grote gevolgen. We onderscheiden ons bijvoorbeeld door een directe en intensieve kleefkracht van de huidplak. Meer zekerheid en toch huidvriendelijk, waarbij voorverwarmen van de huidplak niet nodig is. Speciaal is het luchtventiel. Een uitkomst voor zeer veel stomadragers die te maken hebben met bijvoorbeeld pancaking of ballooning. Door datzelfde ventiel is ook reiniging van het ileozakje met een speciaal waterflesje mogelijk. Daarmee wordt het probleem van hygiëne, dat stomadragers doorgaans ervaren bij het legen van hun ileozakje, eenvoudig opgelost.

 

Assortiment

OxMed pretendeert niet het grootste assortiment te hebben. Maar is wel ambitieus en realistisch. Klein betekent ook flexibel en dichtbij de doelgroep: mensen met een stoma wiens leven OxMed met de slimme oplossingen een stuk aangenamer hopen te maken. 

 

Mogen wij een kans?

Herkent u zich in bepaalde problemen en komt u er niet uit met de huidige stomamaterialen?
Neem dan contact met ons op!